Hjem

kampus

Kursplattform på nett

Velkommen til Kampus

Kampus er en kursplattform på nett.

Kampus leverer praktisk kunnskap til gründere, entreprenører, og bedrifter som vil utdanne sine ansatte. Mange har mangel på tid og penger. Derfor tilbyr vi tre forskjellige kurslengder til tre forskjellige prisklasser.

Nedenfor kan du se de forskjellige kategoriene Kampus har bruker for å skille mellom kursene våre. Se nettbutikken vår for tilgjengelige kurs.

Kampus ønsker å være en ledende kursplattform. Vi er åpne for forslag eller kurs fra frittstående kursforfattere. Har du et tema du vil presentere eller om du har et ønske om et tema til kurs, ta kontakt med oss på post@kampus.no.

Vi har tre kategorier av kurs. Nanokurs, Lynkurs, og SMB-skolen

Nanokurs er korte kurs som kan ses/brukes når som helt og hvor som helst. Kampus har gjort Nanokurs veldig rimelig fordi det kan bidra til at nyoppstartede bedrifter med mange utgifter kan få noen rimelige goder.

Lynkurs går dypere inn i hvert tema og gir et helhetlig inntrykk av hva som kreves i næringslivet. Lynkursene kan gi konkrete svar og ytterligere interesse for næringslivet.

SMB-skolen er et 2 dagers praktisk digitalt kurs i regnskapsforståelse, innføring i bedriftsøkonomiske prinsipper, markedsføring, strategi og styrearbeid. Kursbevis etter eksamen om ønskelig.

Små innspill med kunnskap kan gi stor gevinst. Våre nanokurs og lynkurs er laget for å gi spesifikke informasjon levert raskt og konsist. Da slipper du å lete lenge etter informasjonen du trenger.

Spar tid – Ta kurs hos Kampus

Ønsker du kurs i et spesifikt tema? Gi oss beskjed på post@kampus.no

FacebookLinkedinInstagram